Kave-Sampo otteluennakko

Karhulan Liikuntahalli Sunnuntai 14.11 Klo 16:00

Live Solidsportissa: https://solidsport.com/karhulan-veikot/monthly_supporter

Kavella on mahdollisuus palata voittojen tielle isänpänpäivänä, kun vieraaksemme saapuu Pielaveden Sampo.

Vierasjoukkue saapuu Karhulan liikuntahallille vakuuttava voitto taskussaan Suomen tulevaisuuden toivoista.

Kotijoukkueella on hieman erilaiset lähtökohdat peliin kuin vastustajalle. Meillä on neljästä pelistä saldona 5 pistettä ja viimeisin peli päättyi 3-0 tappioon Lempoa vastaan. Pelissä näkyi Santeri Sirenin ja Henri Jokisen poissaolo, joita joukkueen nuorisoosasto yritti paikata mahdollisimman hyvin. Nuoret saivat arvokasta pelikokemusta sarjan kovatasoisimpiin kuuluvaa lempoa vastaan ja erityismaininnan ansaitsee Petri Hannola kolmannen erän esityksestään.

Viimeisin kotipeli sujui mainiosti. Tuloksena oli puhdas 3-0 voitto Oulun Kiskosta hyvällä peliesityksellä. Kavella on hyvät mahdollisuudet jatkaa kotivoittojen tiellä ja palata voittokantaan Sunnuntaina kello 16 alkaen.

Aiemmat kohtaamiset Sampoa vastaan päättyivät Kaven vierasvoittoon 3-2 sekä Sampon vierasvoittoon 3-0. Pelit ovat olleet aina tiukkaa vääntöä ja niin on odotettavissa tälläkin kertaa! 

Vierasjoukkueella on viidestä pelatusta pelistä saldona kuusi pistettä. Sampon joukkue on pysynyt aikalailla samanlaisena kuin viime vuonna. Poislukien Kasper Pennasen siirto Sampo paitaan.

Joukkueessa eniten pisteitä on tehtaillut Ilja Ivanov sekä Pennanen molemmat reilun 12 pisteen keskiarvolla per ottelu. Kolmantena pisteiden tekijänä Sampoa on kantanut Niko-Matias Puhakka reilun 6 pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla.

Sampon peli rakentuu paljon Ivanovin ja Pennasen hyökkäyspelaamisee sekä kovaan hyppysyöttöön. Pennanen ja Ivanov ovat molemmat myös Savo volleyn pelaajia joten aina he eivät ole Sampon mukana. Jokaisessa pelissä kuitenkin missä kaksikko on ollut mukana, peli on ollut tasaista ja kaksikon poissaolo on näkynyt huomattavasti otteluissa joissa he eivät ole olleet mukana.

Kotijoukkueessa eniten pisteitä on tahkonut Henri Piipari reilun 9,5 pisteen keskiarvolla. Mikael Korhola on joukkueen pistetilastossa toisena 8,8 pisteen keskiarvolla ja heti kolmantena tulee ensimmäistään isäinpäivää viettävä Anton Lepistö 8,3 pisteen keskiarvolla. 

Erityisesti kannattaa seurata tulevassa pelissä Henri Piiparin otteita. ”Taikuri” on pelannut tasaisen varmasti kauden ensimmäisissä otteluissa ja miehen jalka liikkuu pelottavan kevyesti. Lisäksi kannattaa seurata tulevassa pelissä molempien joukkueiden syöttöpeliä. Molemmilla joukkueilla on hyvä syöttöpeli jolla voidaan ratkaista eriä tiukoissa tilanteissa. 

PS. Ottelua ennen tullaan julkaisemaan uusin pelaajasopimus! Uusi sopimuspelaaja on jo heti isänpäivän ottelussa kokoonpanossa. Lisäksi kokoonpanoon saapuu Ducksista Iiro Seppälä sekä Nico Mäki-Valtari. Keimolan kehityspelaajana myös Nuutti Moilanen on illan kokoonpanossa mukana. Nähdään hallilla!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *