Anton lepistö pelaaja, joukkueenjohtaja ja seuran kantava voima

Viime kaudella Mestaruusliigajoukkueen Vantaa Ducksin mukana 4-sija liigassa, joukkeenjohtajan titteli ja kova harjoittelumentaliteetti, kelpais varmaan muillekkin mutta onneksi Anton on Kaven miehiä! Ihan sikana ja vähän päälle seuran sekä joukkueen eteen tekevällä Lepistöllä lähtee jo viides tai kuudes kausi ykkössarjaa liikkeelle. 190 senttinen kovapomppuinen pelimies tullaan näkemään niin hakkurin kuin myös keskitorjujan paikalla tulevalla kaudella. Anton on treeneissä todistanut, että hänet voi heittää mille pelipaikalle tahansa niin homma toimii.

Lepistö on yksi iso syy siihen, miksi lentopalloa ylipäätään pelataan Kotkassa tällä hetkellä. Niin paljon duunia on 27 vuotias pelimies tehnyt lentopallon eteen:

”Ollaan Kavessa luotu parempia olosuhteita pelaajille. Valmennukseen ollaan saatu uutta verta Arton ja Riston myötä ja kummatkin herrat ovat kyllä todella ammattitaitoisia valmentajia. Myös Esa Piipari on valmennuksessa mukana mikä on erittäin tärkeä asia joukkueelle. Farmiyhteistyötä sekä pelaajapolkua ollaan rakentamassa sekä Kotkan alueen junnutoimintaan tullaan panostuksia tekemään. Huikeaa on ollut nähdä näitä alueen nuoria nousemassa edustusjoukkueen mukaan ja harjoituspelissä Eastia vastaan moni todisti olevansa paikkansa arvoinen. Näitä kasvutarinoita halutaan Kavessa nähdä myös jatkossakin. Lisäksi joukkueen ja seuran taustoja ollaan saatu parempaan happeen. Yritysyhteistyömyyntiin tuli Jallu Kauppinen tekemään myyntiä.

Harjoituksissa on ollut ihan erilaista tekemisen meininkiä kuin millään aikaisemmalla kaudella mitä olen Kavessa pelannut. Jokainen pelaaja on todella motivoitunut ja kilpailua on jokaiselle pelipaikalle olemassa. Välillä kun oli vuosia ettei hallilla näkynyt kuin muutama pelaaja harjoittelemassa niin nyt on lähes jokaisessa treenissä 12-14 pelaajaa mukana. Tullaan olemaan todella vahva ja aivan erilainen Kave kuin mitä aiemmin on nähty, joukkueen tavoitteet on asetettu korkealle.

Anton Lepistö syöttämässä harjoitusottelussa Kave-East. Ponnistusvoima iha ok!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *